CENTRE CÍVIC “ELS TRIANGLES” A CALA CRANCS, SALOU

Objecte del projecte: Rehabilitació de les edificacions i espais exteriors de l’antic ‘’merendero ’’ anomenat el triangle per a esser utilitzat com a centre cívic del barri del cap de Salou.

Aspecte principal: Es tracta d’una obra de restauració dels pavellons projectats per l’arquitecte Antoni Bonet Castellana al 1961. La intervenció va consistir en l’adequació de l’entorn, la recuperació dels elements en estat de ruïna per a permetre de nou el seu ús com a centre cívic i al mateix temps la neteja d’elements afegits facilitant la lectura del projecte original.

Co-autors: David Soley Prieto, arquitecte.

Reconeixements: V Biennal D’Arquitectura Alejandro De La Sota 2007. Obra Guanyadora Espais Exteriors.

Publicacions: V Biennal D’Arquitectura Alejandro De La Sota pgs. 62-65, COAC, Tarragona, 2007.

Situació
Cala crancs

Pressupost d'execució de l'obra
500.000 €