CASA GUARDIOLA-STÖCKLIN, SALOU

Objecte del projecte: Construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat en l’espai agrícola.

Aspecte principal: Habitatge situat al centre d’una finca presidint el paissatge. Els murs de formigó i la relació entre volums determinen els espais interiors i la relació directa amb l’exterior. Configuració adaptada a la topograifia i als materials del lloc combinant el formigó, el ferro rovellat i l’arrebossat amb sulfat de ferro en murs d’obra. S’estableix una gran relació visual entre l’exterior i l’interior.

Co-autors: Carme Fernández Garcia i Júlia Guardiola

Reconeixements: IV Biennal D’Arquitectura Alejandro De La Sota 2005. Obra Finalista Edificis de nova planta d’us privat.

Publicacions: Vivienda Unifamiliar. Editorial Pencil, València 2005

Data d'inici/acabament
2002/2004

Superfície construïda
445 m²

Situació
Camí dels emprius

Pressupost d'execució de l'obra
410.000 €